La Grande Maison is een huis gebouwd in de 19de eeuw. Een huis met een ziel volledig vernieuwd eind 2010, rekening houdend met de authentieke sfeer van weleer verbonden met de charme en het hedendaags modern comfort.

La Grande Maison is gelegen op 4 km van de snelweg E42 op de Ardeense hoogvlakte tussen Stavelot en Malmedy en in de nabijheid van het automobiel circuit van Spa-Francorchamps.
Hier verblijft men in totale kalmte in een gezond plattelandsklimaat. Zijn uitzonderlijke ligging zijn in harmonie met het buitenkader. Iedere kamer heeft zijn eigen thema met aangepaste decoratie.

lgm054lgm084lgm032

Stavelot en Malmedy beschikken over een rijkelijk patrimonium waaronder de vele tradities en folklorenfestiviteiten, een mooie keuze aan musea, de abdij van Stavelot, de kathedraal van Saints Pierre et Paul in Malmedy, enz..

Voor liefhebbers van actie heb je o.a. tal van organisaties gespecialiseerd in Fun sports & Adventure activiteiten, het Circuit van Spa-Francorchamps schouwtoneel van zovele topprestaties van auto- motorrenners, in de buurt alpine-, langlauf- en sledepisten, Plopsa Coo en de watervallen van Coo gelegen tussen Trois-Ponts en La Gleize, enz..